Digital marknadsföring

Idag finns det många olika sätt att marknadsföra sig på via Internet.
Fördelarna är många och bland de främsta är träffsäkerheten och mätbarheten det mest intressanta.

Vi hjälper er att skapa och utforma er digitala marknadsföring som passar bäst för ert behov, kontakta oss så berättar vi mer.

Facebook
Sociala medier som t.ex. Facebook är en mycket bra kanal att marknadsföra sig på. Här kan man välja målgrupper på en mängd olika sätt, t.ex. geografisk avgränsning, ålder, kön, intresseområden mm.

Google Adwords
Via Google Adwords hjälper er vi att skapa kampanjer inriktade på olika sökord. Via vår partner Mediaanalys har vi ockkså möjlighet att se till att er hemsida hamnar högt upp på den "organiska" träfflistan:
Med Google Adwords bestämmer ni själva er budget och hur mycket ni vill betala per klick.
Fördelerna här är att ni når den målgrupp som är i "marknad" och ni betalar endast för de som valt att klicka på er annons.

Google remarketing/ommarknadsföring
Med Google remarketing hjälper vi er att marknadsföra er mot de som besökt er hemsida men inte gjort avslut/konverterat på önskvärt sätt. Med denna typ av kampanj har ni möjlighet att fortsätta exponera ert varumärke er produkt eller tjänst på ett förträffligt sätt.
För en besökare som besökt er hemsida kan ni sedan exponera bannrar på stora sajter som t.ex. Aftonbladet enbart för dessa besökare.
Ni betalar här också endast per klickad annons.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår