2017-06-09

Lansering av ny integrerad e-handelslösning med Visma.net – Toolbox.se

Tillsammans med Exsitec, som är specialister på verksamhetssystem, lanserade vi i dagarna Toolbox.se med vår e-handelsplattform WebbEdit integrerat mot det nya molnbaserade affärssystemet Visma.net.

Svenska Toolbox som är specialiserade på verktyg för maskinell bearbetning av trä hade behov av att kunna möta sina kunder, grossister och återförsäljare online som komplement till sin fysiska närvaro i butikerna.

Resultatet blev en modern webbupplevelse där man nu i den nya lösningen som kombinerar Visma.net med Webbpartners plattform hanterar vad som skall publiceras i webbutiken direkt i affärssystemet.

Läs pressrelease här:
https://www.mynewsdesk.com/se/exsitec/pressreleases/exsitec-lanserar-integrerad-loesning-foer-visma-punkt-net-och-e-handel-1993663

Är du också intresserad av att snabbt och är kostnadseffektivt att komma igång med vår kundanpassade e-handel tillsammans med Visma.net som affärssystem?

Kontakta oss!

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår