SKRÄDDARSYDD E-HANDEL

Med vår kraftfulla och flexibla webbplattform WebbEdit Commerce skräddarsyr vi din webbutik så att den passar just din verksamhet perfekt. Med dina önskemål och behov kring design, funktionalitet samt integrationer till affärssystem lägger vi till vårt stora engagemang och kunskap. Tillsammans skapar vi en framgångsrik e-handel som sticker ut i mängden.

 

Kontakta oss för ett möte

E-handel på dina villkor. Till rätt pris!

Vi skapar en komplett e-handelsupplevelse både för dig och dina kunder. Med modern och användarvänlig design samt önskad funktionalitet skapar vi en helhetslösning med fokus på tillväxt och våra kunders affärer.

Vi tror på konceptet "keep it simple", enkelt för dig att administrera och enkelt för dina kunder att handla. Med vår sökmotorvänliga och responsiva e-handelslösning skapar vi ditt framtidssäkra skyltfönster online, alltid tillgänglig och optimerad för konvertering i alla enheter!

Behovsanalys och webbstrategi

Behovsanalys och webbstrategi

Under vårt första möte tar vi reda på ditt företags behov, produkter, kunder, förutsättningar och önskemål. Vi hittar lösningar som är rätt för ditt företag - allt för att skapa en så effektiv e-handel som möjligt.

Effektiv design och navigation

Effektiv design och navigation

Baserat på behovsanalysen gör vi ett förslag på hur din webbutik ska se ut, vara strukturerad och vilka funktioner som ska finnas. När du är nöjd startar produktionen.

Skräddarsydd produktion

Skräddarsydd produktion

Utifrån designskiss och behovsanalys påbörjar vi produktionen och skräddarsyr en e-handelslösning åt dig i WebbEdit Commerce.

Vi utbildar dig i WebbEdit Commerce!

Vi utbildar dig i WebbEdit Commerce!

Vi utbildar dig kostnadsfritt i WebbEdit Commerce. Det är enkelt att lära sig och du behöver inga särskilda förkunskaper eller programvaror.

Webbhotell och drift av din webbutik

Webbhotell och drift av din webbutik

Tillsammans med WebbEdit Commerce får du även en snabb, säker och trygg placering av din webbutik. Daglig säkerhetskopiering och hög tillgänglighet - 24 timmar om dygnet.

Fri personlig support

Fri personlig support

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring, kom på besök eller skicka e-post – det som passar dig bäst. All support är helt kostnadsfri.

KUNDREFERENSER

Julab Event

Julab Event

BAKGRUND

Hos Kalmarföretaget Julab Event kan du hyra allt du behöver för festen och företagseventet. Julab är en komplett leverantör och hyr ut allt från tält, bord, stolar, porslin och dukar till personal, toaletter och kylsläp.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att migrera allt innehåll från WooCommerce till WebbEdit Commerce samt producera en ny webbutik med responsiv design, sociala flöden, bokningsfunktion i kassan och en integration till Fortnox där beställningar skjuts in automatiskt för bokförning. 

Hagmans

Hagmans

BAKGRUND

Hagmans Kemi AB är ett familjeföretag som startades redan 1942. Företaget har kontor och fabrik i Fritsla utanför Borås. Idag har företaget vuxit till en årsomsättning på 120 mkr och har ca 50 anställda. Hagmans är ledande på produktion av golvmålning och professionell golvläggning i Sverige. Hagmans är landets största distributör av sprayfärg med god marginal. Hagmans takläggning är ett välkänt koncept, liksom det breda utbudet av bilvårdsprodukter, rostskydd och fordonskemikalier.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en hemsida och därtill en möjlighet för sina kunder att logga in och beställa. Vår lösning är en responsive hemsida med inloggningsfunktion i webbshoppen. Kopplingen hemsida-affärssystem möjliggör en mängd olika möjligheter för kunderna att se produktinformation och lägga beställningar.

Hörby Bruk

Hörby Bruk

BAKGRUND

Hörbybruk är ett företag som har sin historia redan från 1920. Produkterna är främst skottkärror av olika slag, men den ”gröna” gungställningen är kanske den produkt som många vuxna och barn är bekanta med. Hörby Bruk har ca 1120 återförsäljare runt om i Sverige och är ett mycket välkänt varumärke.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en modern och tilltalande hemsida. Dessutom fanns önskemål om att kunna sköta produktuppdateringen via sitt affärssystem Monitor. Genom att skapa en koppling där man för över produktdata till hemsidan, samtidigt som man kan ”hänga” på allt från bilder, pdf och filmer fick man en komplett och för slutkund en mycket bra lösning. Med en pdf-generator skapas också produkblad ”on the fly” utifrån aktuell produktdata på hemsidan.

Jamida

Jamida

BAKGRUND

Jamida är ett företag som säljer designade heminredningsdetaljer, främst brickor från olika kända designers. Kunderna och återförsäljarna finns runt om i hela världen. En viktig del för kunderna är att kunna beställa på ett enkelt och smidigt sätt, men också kunna se pris och tidigare beställningar via sin inloggning.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en modern och trendig hemsida som på ett bra och tydligt sätt kan visa produkterna. Produkterna som är av hög kvalité och är designade av flera kända konstnärer fick en tydlig och väl exponering på hemsidan. Utmaningen låg i att skapa ett effektivt arbetssätt där Jamida kan hantera sina produkter men också göra dem tillgängliga i ett shopförfarande för sina återförsäljare 

Trampolin Shoes

Trampolin Shoes

BAKGRUND

Trampolin erbjuder sina kunder ett stort utbud av trendiga och moderiktiga dam- och herrskor av hög kvalité från kända varumärken. Försäljning sker både online och i någon av deras tre fysiska butiker i Helsingborg, Ängelholm och Väla Centrum. 

UPPDRAG

Den gamla webbutiken hade några år på nacken och behövde ett lyft sett till design, mobilvänlighet och funktionalitet för att möta dagens krav och kundernas behov på e-handel.

Vårt uppdrag var att skapa en ny responsiv webbutik med en design som sticker ut och en genomtänkt navigation. Uppdaterad funktionalitet med lagerstatus per sko och butik genom att hämta lagerfiler som styr lagersaldot i butiken. Skapa en mer levande sida genom att implementera sociala flöden från Facebook och Instagram. Butiken uppdaterades även med en One-Page Checkout.

Toolbox

Toolbox

BAKGRUND

Toolbox är specialiserade på verktyg för maskinell bearbetning inom trä. Toolbox vänder sig främst till grossister, återförsäljare, snickerier och hantverkare. Lager och kontor ligger i Åtvidaberg, Östergötland. Toolbox har som policy att alltid hålla mycket konkurrenskraftiga priser.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en e-handelslösning som direkt kunde kommunicera med affärssystemet Visma.net. Visma.net är ett nytt molnbaserat affärssystem som används av allt fler företag. Genom en direktkoppling via ett API kan man sköta allt i affärssystemet och få det uppdaterat på hemsidan. Ordrar kan läggas via webben som automatiskt kommer in i Visma, likaså kan kunder direkt uppdatera sina kunduppgifter.  

Piktura

Piktura

BAKGRUND

Piktura erbjuder helt unika signerade tavlor i Giclée tryck av konstnären Jens Konradsson. Tavlorna är tryckta på det allra finaste akvarellpapper och förekommer i många fantastiska nyanser, färger och storlekar. Piktura vill erbjuda alla möjligheten att designa sitt hem med exklusiv konst till en rimlig kostnad och strävar efter att bli det självklara valet när det gäller att köpa modern konst på nätet.

UPPDRAG

Utmaningen var att  bygga en helt ny webbutik med fokus på att presentera Jens fantastiska tavlor digitalt men ändå göra tavlorna rättvisa. Fokus lades på responsiv design, användarvänlighet, enkelhet för kunder att handla med Klarna KCO samt optimering!   

Ledandebelysning

Ledandebelysning

BAKGRUND

Västerås-baserade Ledandebelysning erbjuder dig ett stort sortiment av fordonsbelysning, fordonsinredning och fordonsutrustning som passar just din bilmodell. Genom att snabbt navigera fram till just din bil och modell hittar du med enkelhet passande LED extraljus, LED ljusramper, backljus, arbetsbelysning, fordonsutrustning och fordonsinredning till bilen!

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att migrera all produktdata från tidigare lösning i OpenCart till WebbEdit Commerce samt bygga och designa en ny responsiv webshop med en hel del ny funktionalitet! Exempelvis snabbfiltrering på startsidan, Mega-meny, koppling till Klarna Checkout mm. Ledandebelysning har även valt att anlita WebbPartner för produktuppläggning, On-Page optimering och content writing

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår