SKRÄDDARSYDD E-HANDEL

Med vår kraftfulla och flexibla webbplattform WebbEdit Commerce skräddarsyr vi din webbutik så att den passar just din verksamhet perfekt. Med dina önskemål och behov kring design, funktionalitet samt integrationer till affärssystem lägger vi till vårt stora engagemang och kunskap. Tillsammans skapar vi en framgångsrik e-handel som sticker ut i mängden.

 

Kontakta oss för ett möte

E-handel på dina villkor. Till rätt pris!

Vi skapar en komplett e-handelsupplevelse både för dig och dina kunder. Med modern och användarvänlig design samt önskad funktionalitet skapar vi en helhetslösning med fokus på tillväxt och våra kunders affärer.

Vi tror på konceptet "keep it simple", enkelt för dig att administrera och enkelt för dina kunder att handla. Med vår sökmotorvänliga och responsiva e-handelslösning skapar vi ditt framtidssäkra skyltfönster online, alltid tillgänglig och optimerad för konvertering i alla enheter!

Behovsanalys och webbstrategi

Behovsanalys och webbstrategi

Under vårt första möte tar vi reda på ditt företags behov, produkter, kunder, förutsättningar och önskemål. Vi hittar lösningar som är rätt för ditt företag - allt för att skapa en så effektiv e-handel som möjligt.

Effektiv design och navigation

Effektiv design och navigation

Baserat på behovsanalysen gör vi ett förslag på hur din webbutik ska se ut, vara strukturerad och vilka funktioner som ska finnas. När du är nöjd startar produktionen.

Skräddarsydd produktion

Skräddarsydd produktion

Utifrån designskiss och behovsanalys påbörjar vi produktionen och skräddarsyr en e-handelslösning åt dig i WebbEdit Commerce.

Vi utbildar dig i WebbEdit Commerce!

Vi utbildar dig i WebbEdit Commerce!

Vi utbildar dig kostnadsfritt i WebbEdit Commerce. Det är enkelt att lära sig och du behöver inga särskilda förkunskaper eller programvaror.

Webbhotell och drift av din webbutik

Webbhotell och drift av din webbutik

Tillsammans med WebbEdit Commerce får du även en snabb, säker och trygg placering av din webbutik. Daglig säkerhetskopiering och hög tillgänglighet - 24 timmar om dygnet.

Fri personlig support

Fri personlig support

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring, kom på besök eller skicka e-post – det som passar dig bäst. All support är helt kostnadsfri.

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår