Integration mot Fortnox affärssystem

Fortnox erbjuder ett brett sortiment av molnbaserade program som är enkla och smidiga att både lära sig och använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika nog för att möta de flesta behov och önskemål.

Skapa fördelar med integration mot Fortnox

Har ni affärssystemet Fortnox kan vi hjälpa er med att koppla ihop Fortnox  med er hemsida i WebbEdit CMS så de kan kommunicera med varandra. En integration av affärssystemet Fortnox och WebbEdit CMS ger er en mängd fördelar då ni slipper arbeta i två olika system!

Ni kan till exempel skapa och administrera unika kundinloggningar med olika prissättningar, hantera och visa lagersaldon, priser, produktinformation och beställningar direkt i affärssystemet Fortnox.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Kopplingen möjliggör direktkoppling mot WebbEdit Commerce. I WebbEdit kan även produkter kompletteras med ytterligare information såsom extra bilder, texter och filmer.

Priser:

159 kr/mån
59 kr/mån tillkommer för licensen Fortnox Integration (inkluderar obegränsat antal integrationer).

Kontakta oss redan idag så får ni ett kostnadsfritt affärsutvecklingsförslag på hur ni kommer igång med WebbEdit och Fortnox.

 

KONTAKTA OSS FÖR ETT MÖTE

KUNDREFERENSER

Julab Event

Julab Event

BAKGRUND

Hos Kalmarföretaget Julab Event kan du hyra allt du behöver för festen och företagseventet. Julab är en komplett leverantör och hyr ut allt från tält, bord, stolar, porslin och dukar till personal, toaletter och kylsläp.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att migrera allt innehåll från WooCommerce till WebbEdit Commerce samt producera en ny webbutik med responsiv design, sociala flöden, bokningsfunktion i kassan och en integration till Fortnox där beställningar skjuts in automatiskt för bokförning. 

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår