Koppla ihop din hemsida med Jeeves

Har ni affärssystemet Jeeves kan vi hjälpa er med att koppla ihop detta med er hemsida i WebbEdit CMS. Vi skapar er nya hemsida i WebbEdit som kommunicerar med Jeeves.

Integration mot Jeeves skapar fördelar!

En integration av affärssystemet Jeeves och vårt CMS WebbEdit ger er en mängd fördelar. Ni slipper uppdatera två olika system! Ni kan till exempel skapa unika kundinloggningar med olika rabatter, hantera och visa lagersaldon, ge kund möjlighet att se köphistorik, hantera priser, produktinformation och beställningar och mycket mer.

För er e-handel kan vi dessutom koppla på olika betallösningar som till exempel DIBS, Payson, Payex, Klarna, Svea Ekonomi med flera.

Kontakta oss redan idag så får ni ett kostnadsfritt affärsutvecklingsförslag på hur ni kommer igång.

 

KONTAKTA OSS FÖR ETT MÖTE

KUNDREFERENSER

Hagmans

Hagmans

BAKGRUND

Hagmans Kemi AB är ett familjeföretag som startades redan 1942. Företaget har kontor och fabrik i Fritsla utanför Borås. Idag har företaget vuxit till en årsomsättning på 120 mkr och har ca 50 anställda. Hagmans är ledande på produktion av golvmålning och professionell golvläggning i Sverige. Hagmans är landets största distributör av sprayfärg med god marginal. Hagmans takläggning är ett välkänt koncept, liksom det breda utbudet av bilvårdsprodukter, rostskydd och fordonskemikalier.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en hemsida och därtill en möjlighet för sina kunder att logga in och beställa. Vår lösning är en responsive hemsida med inloggningsfunktion i webbshoppen. Kopplingen hemsida-affärssystem möjliggör en mängd olika möjligheter för kunderna att se produktinformation och lägga beställningar.

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår