Integration mot Monitor affärsssystem

Har ni affärssystemet Monitor kan vi hjälpa er med att skapa en integration mellan Monitor och er hemsida/webbutik i WebbEdit CMS. Vi skapar alltså er nya hemsida i WebbEdit som kommunicerar med Monitor.

Att koppla ihop din hemsida med Monitor skapar fördelar!

En integration av affärssystemet Monitor och hemsida ger er en mängd fördelar. Ni slipper uppdatera två olika system, ni kan till exempel skapa unika kundinloggningar med olika prissättningar, hantera och visa lagersaldon, ge kund möjlighet att se köphistorik och mycket mer.

För er e-handel kan vi dessutom koppla på olika betallösningar som t.ex. DIBS, Payson, Payex, Klarna, Svea Ekonomi med flera. Kontakta oss redan idag så får ni ett kostnadsfritt affärsutvecklingsförslag på hur ni kommer igång.

 

KONTAKTA OSS FÖR ETT MÖTE

KUNDREFERENSER

Hörby Bruk

Hörby Bruk

BAKGRUND

Hörbybruk är ett företag som har sin historia redan från 1920. Produkterna är främst skottkärror av olika slag, men den ”gröna” gungställningen är kanske den produkt som många vuxna och barn är bekanta med. Hörby Bruk har ca 1120 återförsäljare runt om i Sverige och är ett mycket välkänt varumärke.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en modern och tilltalande hemsida. Dessutom fanns önskemål om att kunna sköta produktuppdateringen via sitt affärssystem Monitor. Genom att skapa en koppling där man för över produktdata till hemsidan, samtidigt som man kan ”hänga” på allt från bilder, pdf och filmer fick man en komplett och för slutkund en mycket bra lösning. Med en pdf-generator skapas också produkblad ”on the fly” utifrån aktuell produktdata på hemsidan.

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår