Koppla e-handel och hemsida till Pyramid

Med Pyramids e-handel E-line kan du enkelt och snabbt bli synlig och sälja på Internet. Det är en helintegrerad och flexibel e-handelslösning där du utnyttjar informationen du redan har i ditt affärssystem och där all administration sker i Pyramid. Hämtning av data från Pyramid sker i realtid. Alltid färsk information om artiklar, lagersaldo och leveranstider!

Vi hjälper er med grafisk design inkl. implementation, serverinstallation och drift. Kontakta oss redan idag så får ni ett kostnadsfritt affärsutvecklingsförslag på hur ni kommer igång.

 

KONTAKTA OSS FÖR ETT MÖTE

KUNDREFERENSER

KGM

KGM

BAKGRUND

I snart 100 år har det tillverkats gymnastikmaterial i Hultsfred, så traditionen är djupt rotad i den småländska myllan. KGM AB som står för Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB – är en vidareutveckling av ett mindre tvåmansföretag som från början sysslade med montering och service av sporthallar åt Esselte Sport. 1985 tog KGM AB över tillverkningen och renodlade verksamheten till endast gymnastiksalstillverkning och finns nu i stora, rymliga lokaler.

UPPDRAG

Hemsida och e-handel är av stor vikt för många företag och så även för KGM. Utmaningen vara att skapa en effektiv hemsida som samtidigt kunde kommunicera med affärssystemet Pyramid. Med den växande e-handeln och krav på effektivitet är direktkoppling hemsida-Pyramid en mycket bra lösning. Det mesta av hemsidan kan uppdateras direkt via Pyramid. Utöver detta här vi även skapat en bokningslösning som möjliggör bokningar i KGM:s gymnastikhall KGM-hallen.

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår