Koppla ihop din hemsida med Visma.net

Har ni molnbaserade affärssystemet Visma.net kan vi hjälpa er med att koppla ihop detta med er hemsida eller webbutik. Vi skapar er nya hemsida/webbutik i vårt CMS WebbEdit som kommunicerar med Visma.net.

Integration mot Visma.net skapar fördelar!

En integration av affärssystemet Visma.net och er hemsida i WebbEdit ger er en mängd fördelar. Ni slipper uppdatera två olika system, ni kan till exempel skapa unika kundinloggningar med olika prissättningar, hantera och visa lagersaldon, ge kund möjlighet att se köphistorik mm.

För er e-handel kan vi dessutom koppla på olika betallösningar som till exempel DIBS, Payson, Payex, Klarna, Svea Ekonomi med flera.

Kontakta oss redan idag så får ni ett kostnadsfritt affärsutvecklingsförslag på hur ni kommer igång.

 

KONTAKTA OSS FÖR ETT MÖTE

KUNDREFERENSER

Toolbox

Toolbox

BAKGRUND

Toolbox är specialiserade på verktyg för maskinell bearbetning inom trä. Toolbox vänder sig främst till grossister, återförsäljare, snickerier och hantverkare. Lager och kontor ligger i Åtvidaberg, Östergötland. Toolbox har som policy att alltid hålla mycket konkurrenskraftiga priser.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en e-handelslösning som direkt kunde kommunicera med affärssystemet Visma.net. Visma.net är ett nytt molnbaserat affärssystem som används av allt fler företag. Genom en direktkoppling via ett API kan man sköta allt i affärssystemet och få det uppdaterat på hemsidan. Ordrar kan läggas via webben som automatiskt kommer in i Visma, likaså kan kunder direkt uppdatera sina kunduppgifter.  

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår