INTERAKTIVA PUBLIKATIONER

Dela med dig av dina trycksaker på webben – snabbt, enkelt och med rätt känsla. Med ett fåtal klick omvandlas dina PDF:er till interaktiva publikationer. Med den senaste tekniken får du det bästa en interaktiv publikation kan erbjuda i form av automatiska länkar, videointegration och bildgalleri.

Läs mer på www.mediapaper.se

Enkelt för dig

Enkelt för dig

Det går snabbt och lätt att skapa MediaPaper med PDF:er. Du behöver inga förkunskaper och du sköter allt via en inloggning direkt på webben.

Enkelt för besökaren

Enkelt för besökaren

Dina besökare slipper ladda ner filer eller installera programvara. Publikationen anpassar sig responsivt till datorer, surfplattor och mobiler.

Läsupplevelse

Läsupplevelse

Ge dina besökare en bättre läsupplevelse. MediaPaper har en ren och avskalad design, för att framhäva dina publikationer och underlätta läsningen.

Sökoptimerat

Sökoptimerat

Dina MediaPaper blir med automatik sökbara av sökmotorerna. Det höjer dina chanser att hamna högt upp i träfflistorna och ökar trafiken på din webbsida.

Automatiska länkar

Automatiska länkar

Vår lösning kan känna av länkar som finns i din pdf, med detta skapar ni större kundnytta och ökar möjligheten till interaktion för besökaren.

Film

Film

I MediaPaper finns också möjlighet att ha med film. Här kan ni skapa mer liv genom att låta besökarna se ett filmklipp istället för bara en bild.

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår