INTERAKTIVA PUBLIKATIONER

Dela med dig av dina trycksaker på webben – snabbt, enkelt och med rätt känsla. Med ett fåtal klick omvandlas dina PDF:er till interaktiva publikationer. Med den senaste tekniken får du det bästa en interaktiv publikation kan erbjuda i form av automatiska länkar och videointegration.

Läs mer på www.mediapaper.se

Enkelt för dig

Enkelt för dig

Det går snabbt och lätt att skapa MediaPaper av PDF:er. Du behöver inga förkunskaper och sköter allt via en inloggning direkt på webben.

Enkelt för dina läsare

Enkelt för dina läsare

Dina läsare slipper ladda ner tunga filer och installera programvara. MediaPaper anpassar sig automatiskt till datorer, surfplattor och mobiler.

Nå fler läsare

Nå fler läsare

Öka räckvidden och nå fler läsare genom att dela och distribuera dina publikationer var som helst, när som helst och i vilken kanal som helst.

Stärk ditt varumärke

Stärk ditt varumärke

Varumärkesanpassa med logga och färger enligt din grafiska profil. Branda ytterligare genom att lägga publikationerna på egen domän.

Automatiska länkar

Automatiska länkar

MediaPaper återskapar automatiskt länkarna i din PDF. Detta skapar större kundnytta och ökar möjligheten till interaktion med era läsare.

Video engagerar

Video engagerar

Video är ett kraftfullt sätt att kommunicera på som engagerar och inspirerar. I MediaPaper kan du integrera video från youtube i din publikation.

KUNDREFERENSER

Engströms Bil

Engströms Bil

BAKGRUND

Engströms bil är en pigg 90-åring i bilbranschen, med en omsättning på 1,2 miljarder är man en aktad aktör och säljer märken som Volkswagen, Audi, Seat och Skoda. När det var dags för att ta Webben till en ny nivå anlitades WebbPartner för uppdraget.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att möta den moderna ”kunden”, en hemsida som är tydlig, enkel och med ingångar på de vanligaste behoven. Att hitta och köpa en ny eller begagnad bil skall vara enkelt oavsett om du surfar från en mobil, läsplatta eller dator. Valet på design föll på en fullbreddslösning där bilarnas design och utseende kommer till sin fulla rätt.

RingUp

RingUp

BAKGRUND

RingUp är specialister på allt inom företagstelefoni och deras skräddarsydda lösningar täcker alltifrån mobila och fasta företagsabonnemang och företagstelefoner, till växelsystem och IP-telefoni. RingUp har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år och finns på 57 orter i sverige.

UPPDRAG

Ett omfattande uppdrag där hemsidor för RingUp.se och 30-talet handlarsidor utgör basen i samarbetet. Utöver detta handhar vi även strategi och genomförande av deras digitala marknadsföring. RingUp ger även ut en kundtidning 4 ggr/år via vårt systerföretag MediaPartner.

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår