Kom igång med

MediaBank


 

MediaBank

MediaBank är en lättanvänd lösning för att lagra, organisera och dela med dig av företagets digitala material. Bilder, logotyper, filmer och andra filer blir tillgängliga och du bestämmer vem som ska ha åtkomst till vad.

 Enkelhet

MediaBank är enkelt att använda och kräver inga särskilda förkunskaper eller programvaror. Filerna blir sökbara, lätta att hitta och snabba att ladda ner.

 Tillgänglighet

Företagets digitala material finns alltid tillgängligt för den som behöver det – oavsett tid på dygnet och var personen än befinner sig.

 Ordning och reda

Allt digitalt material samlas på ett ställe. Du skapar en god överblick med mappar och undermappar, kan lösenordsskydda innehåll och se statistik på nedladdningar.

 Tidseffektivt

Du slipper att leta efter och skicka tunga filer. Du sparar hårddiskutrymme och behöver inte göra backuper. Helt enkelt, du har mycket tid och pengar att spara.

 Tydlig prismodell

MediaBank är ett prisvärt alternativ, utan bindningstid. Du betalar bara för det lagringsutrymme ditt företag behöver.

 Fri support

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring, kom på besök eller skicka e-post – det som passar dig bäst. 
All support är helt kostnadsfri.Klicka här för mer info

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår