Kom igång med

MediaPaper


 

Media Paper

Dela med dig av dina trycksaker på webben – snabbt, enkelt och med rätt känsla. Med ett fåtal klick skapar du själv blädderbara PDF:er av dina broschyrer, kataloger och tidningar.

Ingen startkostnad, ingen bindningstid och fri support.

 Enkelt för dig

Det går snabbt och lätt att skapa MediaPaper med PDF:er. Du behöver inga förkunskaper och du sköter allt direkt på webben.

Logga in, välj pdf, spara – klart!

 Enkelt för besökaren

Dina besökare slipper ladda ner filer, publikationen visas direkt i webbläsaren. Uppladdningen går snabbt, utan väntetider.

 Läsupplevelse med känsla

Ge dina besökare en bättre läsupplevelse. MediaPaper har en ren och avskalad design, för att framhäva dina publikationer och underlätta läsningen.

 Sökoptimerat

Dina MediaPaper blir med automatik sökbara av sökmotorerna. Det höjer dina chanser att hamna högt upp i träfflistorna och ökar trafiken på din webbsida.

 Tydlig prismodell

MediaPaper är ett prisvärt alternativ, utan startkostnad och bindningstid. Du betalar bara för den tid du vill använda tjänsten.

 Fri support

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring, kom på besök eller skicka e-post – det som passar dig bäst. 
All support är helt kostnadsfri.Klicka här för mer info

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår