WEBBPRODUKTION

WebbPartner har som ambition att skapa långsiktiga relationer med våra kunder under många år. För detta krävs ett hjärtligt engagemang, stort tekniskt kunnande och mycket ödmjukhet.

Vi väljer våra kunder med omsorg och ser till att de vi samarbetar med har värderingar och ambitioner som överensstämmer med våra. På detta sätt skapar vi en symbios där ni som kund får ut mesta möjliga av er webbnärvaro. 

 

Kontakta oss för ett möte

Webbanalys

Webbanalys

Under vårt första möte tar vi reda på ditt företags behov, produkter, kunder, förutsättningar och önskemål. Allt för att skapa en så effektiv webbsida som möjligt.

Effektiv webbdesign

Effektiv webbdesign

Baserat på webbanalysen, gör vi ett förslag på hur webbsidan ska se ut, vara strukturerad och vilka funktioner som ska finnas. När du är nöjd startar produktionen.

Smidigt cms-verktyg

Smidigt cms-verktyg

Vi producerar hela webbsidan åt dig. Därefter kan du själv uppdatera innehållet med det smidiga och sökmotorvänliga cms-verktyget WebbEdit.

Gratis utbildning

Gratis utbildning

Du får en utbildning i hur du själv uppdaterar webbsidan. Det är enkelt att lära sig och du behöver inga särskilda förkunskaper eller programvaror.

Webbhotell

Webbhotell

Tillsammans med WebbEdit får du även en snabb säker och trygg placering av din hemsida. Daglig säkerhetskopiering och hög tillgänglighet 24 timmar om dygnet.

Fri support

Fri support

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna när du har frågor. Ring, kom på besök eller skicka e-post – det som passar dig bäst. All support är helt kostnadsfri.

REDO ATT TA NÄSTA STEG PÅ WEBBEN?

Låt oss göra det tillsammans!

KONTAKTA OSS

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår