Nets betallösning e-handel

Nets (f.d. DIBS) är experter på säkra betallösningar och är en av de största betalleverantörerna i Sverige. Nets erbjuder fler än 40 olika betalsätt med en integration och du får som kund hjälp och support genom hela processen.

Nu blir nätbetalningar löjligt Easy.

Superenkel pappersfri signup. Ett enda avtal för alla betalsätt. Blixtsnabb checkout för konsumenterna. Det är bara några av fördelarna att se fram emot när du väljer Nets nya betallösning till din webbutik.

Allt-i-ett
Ett avtal inklusive inlösen och alla betalsätt gör det superenkelt att komma igång.

Easy administration
Följ försäljningen live i Nets användarvänliga administrationsportal. Alla betalningar i en avstämning sparar tid vid bokföring.

Obegränsad support
Nets hjälper dig via telefon och e-post när du behöver.

Easy checkout
Blixtsnabb betalning med full frihet att välja betalsätt och återkommande kunder betalar med 1 klick.

Easy faktura
Nets tar hand om kreditrisken vid fakturabetalning.

Läs mer om Nets Easy

Läs mer om Nets olika betallösningar

Kontakta Nets direkt:
sales@dibs.se
08-527 525 00

Kundreferenser

Jamida Läs om projektet

Jamida

BAKGRUND

Jamida är ett företag som säljer designade heminredningsdetaljer, främst brickor från olika kända designers. Kunderna och återförsäljarna finns runt om i hela världen. En viktig del för kunderna är att kunna beställa på ett enkelt och smidigt sätt, men också kunna se pris och tidigare beställningar via sin inloggning.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en modern och trendig hemsida som på ett bra och tydligt sätt kan visa produkterna. Produkterna som är av hög kvalité och är designade av flera kända konstnärer fick en tydlig och väl exponering på hemsidan. Utmaningen låg i att skapa ett effektivt arbetssätt där Jamida kan hantera sina produkter men också göra dem tillgängliga i ett shopförfarande för sina återförsäljare 

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår