PaysonCheckout - betallösning för e-handel

Ett enda avtal för alla betalsätten och du är igång inom 24 h

PaysonCheckout är framtagen för att maximera antalet genomförda betalningar i din e-butik. Sidan har en modern, snygg design och är lätt att förstå, samt stöder samtliga betalsätt som kortbetalning, bankbetalning, sms, faktura och delbetalning. På så sätt kan kunden själv välja betalsätt. Betallösningen PaysonCheckout fungerar i alla digitala enheter som surfplatta, dator och mobil.

 

 

Tryggt varumärke - lång erfarenhet av betalningar på nätet

Payson har varit en etablerad aktör sedan 2004 och har tusentals anslutna e-butiker och miljontals nöjda kunder. Varumärket är välkänt och är en garant för säkra och enkla betalningar på nätet.

Maximerad konverteringen ger fler köp

Vi har samlat alla betalsätt på ett ställe, det gör att de flesta kunder finner sitt föredragna betalsätt och kan tryggt slutföra köpet. PaysonCheckout är lätt att använda och anpassas automatiskt efter den enhet som köparen använder (dator, surfplatta, mobiltelefon).

Igång inom 24 h och inga fasta kostnader!

Det går snabbt och lätt att komma igång och ta betalt med Payson. De flesta är igång inom en arbetsdag. Med PaysonCheckout betalar du inga fasta avgifter och ingen startavgift. Du har heller inte någon bindningstid. Därför att vi vet att du som entreprenör vill komma igång så snabbt som möjligt utan höga insatser.

Ett enda avtal - alla betalsätt

Du behöver inga andra avtalsparter, Payson sköter hela betalflödet åt dig. Payson samarbetar med Visa/MasterCard för kortbetalning och med internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank. Du får också tillgång till sms-betalningar och betalningar via tjänsten WyWallet. Det går självklart även att ta betalt mot faktura och delbetalning.

Följ utvecklingen i din butik

Genom Payson är det enkelt att administrera e-butikens betalflöde. Under Mina sidor har du som företagare möjlighet att följa utvecklingen av din försäljning. Genom översiktlig statistik och smidiga funktioner som underlättar rapportering och bokföring.

 

 

Kontakta Paysons företagssupport:

Telefon: 08-470 94 00
Email: butik@payson.se
Website: www.payson.se

Kundreferenser

Espressoshop Läs om projektet

Espressoshop

BAKGRUND

Espressoshop importerar och marknadsför maskiner och tillbehör för bl.a. storkök, restaurang, café, fastfood. Vi har ett stort och brett utbud för hemmabruk, café, restaurang samt för kontor. Företagets affärsidé bygger på att förenkla hanteringen av snabbsålda produkter såsom mjukglass, espresso och kaffe genom att leverera produkter av hög kvalitet och bistå våra kunder med god service.

UPPDRAG

Visma Administration är hjärtat i verksamheten och blev därför den bärande delen i webshoppen. Genom sortimentsinläsning och kundinläsning kan man både som privatperson och företag handla i webshoppen. Då det finns en hel del återkommande kunder var det viktigt att det fanns fakturamöjlighet, men också möjlighet att betala direkt med kort eller Swish. I detta fall valdes Payson som inlösare.

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår