Svea Ekonomi betallösning för e-handel

Både snabbt och skräddarsytt

Svea Ekonomi är ett företag i en ständig utvecklingsprocess. Genom att vara lyhörda för marknaden och våra kunder ser de till att deras tjänsteutbud hela tiden förnyas och förbättras. Nya tjänster, fler nöjda kunder och även förvärv av bolag gör att Svea Ekonomi har en stark tillväxt både i Sverige och i övriga Europa.


Säljer du på nätet eller i butik och vill erbjuda dina kunder trygga och smidiga betallösningar? Svea Ekonomi har en komplett betal¬lösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att din kund ska få en bra köpupplevelse och för att du ska öka din försäljning. En annan sak, paketlösningar är ofta bekväma men verkligheten ser inte alltid ut som ett paket. En av Svea Ekonomis styrkor är att de anpassar sig efter din verklighet. Ibland smakar skräddarsytt bäst. 

Betallösningar för e-handel

Dina kunder vill handla tryggt och enkelt och du vill öka konverteringen i din kassa. Ekvationen blir verklighet med Svea Ekonomis betallösningar. Svea Ekonomi har en komplett betallösning med en Checkout lösning innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, Svea Ekonomi kan skräddarsy en lösning för dig. Tryggt och smidigt för både dig och dina kunder.

Kundfördelar Svea Ekonomi

•    Sälj till både företag och privatpersoner
•    Samla alla dina betaltjänster hos samma leverantör
•    Högsta säkerhet för dig och din kund

Läs mer på:
https://webpay.svea.com/sv/swe/betallosningar-e-handel/

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@webbpartner.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår