Martina Nilsson<br />Webbutvecklare

Martina Nilsson
Webbutvecklare

Skräddarsydd e-handel med integration mot Fortnox.

Vill du skapa en effektivare webb genom att integrera ditt affärssystem Fortnox med din hemsida och e-handel?

Vi är specialister på integrationer mot Fortnox där vi gör skräddarsydda lösningar som effektiviserar ditt dagliga arbete. Vi skräddarsyr och ser till att ni får en lösning som passar efter era behov och önskemål oavsett om det handlar om B2C eller B2B.

6 FÖRDELAR MED WEBBEDIT COMMERCE FORTNOX

 • Direktintegration utan tredje part

  Vi har full koll på Fortnox API och erbjuder bästa och smidigaste lösningen utan att blanda in ytterligare en part, något som oftast blir mer komplicerat och dyrare.

 • Spara tid och resurser

  Med en integration av Fortnox och din e-handel sparar du tid. All grunddata för produkterna hämtas från Fortnox och i We Commerce har du sedan möjlighet att komplettera med mer information som bilder, texter, filmer, pdf:er mm. Alla beställningar från hemsidan går direkt in i Fortnox och du har full kontroll på hela flödet.

 • Håll kund- och artikelregister uppdaterat

  Målet är att försöka ha all grunddata på ett och samma ställe för att minska risken för fel. Genom att använda grunddata från Fortnox kopplat till din e-handel så har du alltid rätt priser och lagersaldo även på din hemsida.

 • Integration = Utveckling

  Genom att ha en komplett produktlösning kan man också lägga till nya funktioner som förbättrar och effektiviserar. Detta kan till exempel vara möjlighet att skapa produkt- och säljblad utifrån aktuell produktinformation, skapa kopplingar till extranät och specifika kundportaler eller integrera MailChimp för effektiva mailutskick.

 • Automatisera era flöden

  Att bedriva effektiv e-handel handlar mycket om automatiserade flöden. Vi hjälper er hela vägen från integration mellan affärssystem/webb till utveckling som exempelvis automatiska mailutskick, digital marknadsföring via Facebook och Google shopping, allt detta med måluppföljning.

 • WebbEdit Commerce grundfunktionalitet

  I lösningen ingår all grundfunktionalitet som exempelvis SEO-vänligt med möjlighet till smart optimering, Google shopping, prislistor, inloggningsmöjligheter, kampanjhantering, rabattlösningar.

  Läs mer

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA WEBBPARTNER TILL DITT KOMMANDE PROJEKT

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsbyråer kan sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. För mer information se www.fortnox.se

Vi gör det på riktigt

Webbproduktion av hög klass är ett hantverk. Hos oss finns de bästa hantverkarna In House, utbildade och erfarna. Vi gör det från grunden utan några färdiga templates.

Skräddarsytt från grunden

Bästa lösningen skapas från kundens direkta behov, vi kompromissar inte om detta utan ser till att leverera bästa lösningen för varje enskild kund, detta gäller både teknisk lösning och design.

Småländsk passion

Vi är stolta smålänningar som arbetar med stor passion, yrkesstolthet och hjärtligt engagemang. Vi lyssnar, analyserar och hittar den enklaste lösningen på våra kunders problem.

Långsiktighet

Vi strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer och lägger mycket tid på att sätta oss in i vår kunds verksamhet och affärer. På så sätt kan vi föreslå lösningar som uppskattas och skapar framgång för våra kunder.

Personlig kontakt

Hos WebbPartner får du alltid en personlig kontakt som är insatt i just dina behov och önskemål och som ger dig förslag på utveckling.

Kunder som valt lösningar med WebbEdit Commerce Fortnox

Maskindelar Läs om projektet

Maskindelar

BAKGRUND

Maskindelar.com är en genuin satsning på kvalitetsprodukter och har sitt ursprung i Lycksele. Maskindelar har sin viktigaste resurs i sina anställda och den kompetens de besitter. Maskindelar strävar efter att hitta leverantörer som kan leva upp till våra krav på kvalitet och tillgänglighet.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en effektiv och smidig e-handel som enkelt kan skötas och administreras av personalen. Lösningen blev en integration mot Fortnox som gör att både flödet av nya artiklar och inkommande ordrar löper på ett enkelt och smidigt sätt.

Axelssons i Aby Läs om projektet

Axelssons i Aby

Vi har under senaste året gjort många nya digitala lösningar för att effektivisera det administrativa arbetet och förenkla för våra kunder. Tillsammans med WebbPartner har vi arbetat fram olika lösningar som är kopplade mot vårt affärssystem Fortnox, det vi uppskattar mest är den nära dialog vi har kring utvecklingen av våra tjänster och att vi snabbt kan få support i de fall det behövs. - Patrik Axelsson, VD

BAKGRUND

Axelssons i Aby hade behov av ett omtag på de digitala processerna, detta gällande allt från administrativt system till tidrapportering och statistik. Diskussioner fördes också på att starta igång e-handel och kundportal för dagliga beställningar till butiker. Vid genomgång av olika affärssystem fastnade man för Fortnox.

UPPDRAG

Då vi är specialister på att integrera lösningar mot just Fortnox var detta en kul utmaning för oss. Till Axelssons i Aby har vi skapat ett antal nyttiga funktioner och fler är att vänta. En av de viktiga delarna är kundportalen där man erbjuder sina återkommande kunder att på ett smidigt sätt lägga sina beställningar direkt via webben. Beställningarna kommer sedan direkt in i Fortnox och man sparar här mycket tid. En annan funktion är möjligheterna för de som plockar beställningarna på lagret att se dessa i realtid på en dator/läsplatta direkt på sin truck. Tidigare var förfarandet att man vid vissa tider fick ut en plocklista i pappersform, nu kan man istället ha direktkoll på när en beställning kommer in och man kan påbörja packningen.

Jamida Läs om projektet

Jamida

BAKGRUND

Jamida är ett företag som säljer designade heminredningsdetaljer, främst brickor från olika kända designers. Kunderna och återförsäljarna finns runt om i hela världen. En viktig del för kunderna är att kunna beställa på ett enkelt och smidigt sätt, men också kunna se pris och tidigare beställningar via sin inloggning.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att skapa en modern och trendig hemsida som på ett bra och tydligt sätt kan visa produkterna. Produkterna som är av hög kvalité och är designade av flera kända konstnärer fick en tydlig och väl exponering på hemsidan. Utmaningen låg i att skapa ett effektivt arbetssätt där Jamida kan hantera sina produkter men också göra dem tillgängliga i ett shopförfarande för sina återförsäljare 

Aqualon Waterjet Läs om projektet

Aqualon Waterjet

BAKGRUND

När Aqualon startade igång sin verksamhet fanns både behov av affärssystem och ny hemsida. Affärssystem landade på Fortnox och vi fick i uppdrag att skapa hemsidan. Målet var också en effektiv e-handel.

UPPDRAG

Med Webbedit som grund och vår modul för e-handel skapade vi den nya hemsidan med en direktintegration mot Fortnox. Aqualon sköter enkelt det mesta i sitt affärssystem och både priser och kunduppgifter uppdateras från Fortnox helt automatiskt mot hemsidan och webbedit.

Skinpunks Läs om projektet

Skinpunks

BAKGRUND

På skinpunks.se samlas fantastiska varumärken inom hudvård och make-up med några utan Sveriges bästa hudvårdssalonger och kliniker. Målet är att förbättra branschen genom att kunna erbjuda flera tusen års total erfarenhet hos professionella salonger med smidigheten att handla online.

Allt detta sker genom en kombination av onlineshoppar och fysiska salonger runt om i hela Sverige med målet att ge slutkunderna bästa möjligheterna att, genom kunskap och vägledning, hitta det som fungerar bäst för just dem.

UPPDRAG

Skinpunks är ett komplext och omfattande projekt som något förenklat kan brytas ner i en portallösning för salonger samt en e-handelslösning. Allt integrerat mot Fortnox för smidig och effektiv hantering av artikel- och orderflöden.

I portallösningen gör salongerna alla sina inköp samlat på ett ställe. Här finns även marknads- och utbildningsmaterial samlat för varje varumärke samt möjlighet för salongerna att hantera sitt innehåll och sina uppgifter på skinpunks e-handelslösning samt egna lokala webshop.

På skinpunks.se bedrivs klassisk e-handel där alla varumärken och salonger finns presenterade. Som slutkund kan man köpa och få det hemskickat eller välja om man vill hämta ut varorna i sin närliggande salong. Ett win-win där slutkunden kan få professionel konsultation samt där salongerna ges en möjlighet att erbjuda sina behandlingar.

WebbPartner har varit med från idéstart och stöttat med strategi, planering, produktion och grafisk profil till drift och fortlöpande utveckling. Nya affärsideér behöver en smidig och lyhörd byråpartner då processer och förutsättningar ofta förändras under resans gång. Något som kräver en stor portion flexibilitet, ödmjukhet och erfarenhet. Detta sitter i vårt DNA sedan 2008.

Visa fler

VI SAMARBETAR MED ALLA DEM DU BEHÖVER

Att bedriva e-handel handlar mycket om att ha smarta och effektiva lösningar som förenklar processer och det dagliga arbetet. Genom integrationer till affärssystem, betalningslösningar, logistiksystem och andra typer av tjänster skapar man flöden som minskar er arbetsbörda. 

Fortnox Visma.net Visma Administration Facebook Google Ads Klarna Mailchimp Nets EduAdmin Payson Svea Ekonomi Swish Wayke Youtube

 

Vill du skapa en effektivare webb genom att integrera ditt affärssystem Fortnox med din hemsida och e-handel?

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår