IT-Support

Vi på Webbpartner erbjuder nu företag IT-support inom många olika områden. Allt mer funktioner och fler processer i ett företags verksamhet blir digitaliserade. Vi hjälper er med allt från enkel e-mail-support till mer avancerade serverlösningar placerade i Azure. Vi har en stor och bred kompetens inom IT och kan säkerställa så att era digitala processer kan fungera på bästa sätt. Nedan ser ni några områden där vi kan vara en resurs för just er och ert företag.

 

Microsoft 365
Oavsett om ni endast behöver hjälp med er e-post eller om ni behöver prenumerationer på hela Officepaketet är vi en resurs som både hjälper er med installation och support. I Microsoft 365 finns alla program i Officepaketet och ni kan snabbt och enkelt komma igång med lösningar som Teams, One drive, Sharepoint mm. Priser från endast 69:-/mån. 

 

Backup
Något av det viktigaste i en verksamhet är att man kan säkerställa att all data och all information finns tryggt och säkert i en backup. Oavsett om det handlar om klientdatorer eller avancerade serverlösningar så kan vi säkerställa att ni kan känna er trygga med er backuplösning. Vi hanterar och kan sätta upp både lokala backuper som hostas i Hultsfred eller molnbaserade backuper i Microsoft Azure

 

Säkerhet
Är ert företag datasäkrat? Det finns många olika möjligheter till att man kan få säkerhetsproblem i ett företag. Att exempelvis få in Ransomware (utpressningsvirus) i företagets datorer kan slå ut hela verksamheten på några minuter. Att ha rätt och uppdaterade antivirusskydd är av största vikt för att säkra företagets framtid.

 

IT-Support
Ett vanligt sätt att hantera sin IT-support på mindre företag är att den på företaget som är mest datakunnig gör detta. Men vet man hur kunnig denna person är? Vad händer när den personen slutar? Vi kan vara den extraresursen som med hög teknisk kompetens både säkerställer att allt är rätt och riktigt, men också kan hjälpa er med enkel support, antingen fysiskt på plats eller via fjärrstyrning.

 

Hosting
Vi erbjuder hosting inom många olika områden, detta kan vara att vi har hand om er server och ser till att den är skyddad på bästa sätt. Vi har både lokala hosting och molnbaserade lösningar som Microsoft Azure, vi kan tillsammans med dessa tjänster även erbjuda skydd mot exempelvis DDOS-attacker.

 

Domän DNS
Vi kan se till att ni har koll på era domäner och DNS-pekningar. Idag kan det lätt missas att förlänga en domän. Just att ha koll på sina domäner är idag en stor brist hos många företag.

 

Hur köper ni våra tjänster?

För att komma igång med ett nytt samarbete erbjuder vi alltid våra kunder en kostnadsfri genomgång av deras IT idag. Vi lämnar därefter förslag på åtgärder om vad som bör göras. Ni får också förslag om vad vi kan erbjuda i detta. Till kontaktformulär 

 

Visste ni att

  • Microsoft Office 365 nu är den vanligaste molntjänsten sett till antal användare. Office 365 har många fördelar och framgångarna har varit särskilt stora inom branscher som finans och tillverkningsindustri. Men samtidigt tror många användare felaktigt att molntjänsten har en fullskalig backup – och det kan ställa till stora problem.

  • Fyra av tio användare har ingen backuplösning. Barracuda Networks visar i en ny rapport att mer än 40 procent av de företag som använder Office 365 inte har någon tredjepartslösning för backup som skyddar verksamhetskritiska data.

  • Svenska HR-chefer är bekymrade över företagens IT-säkerhet. Hela 59 procent oroar sig för IT-hot såsom hackerattacker, bluffmejl och skadliga program. Två av tre, 66 procent, uppger att HR-avdelningen har ett ökat IT-säkerhetsbehov på grund av digitaliseringen.

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår