Interaktiva publikationer

Dela med dig av dina trycksaker på webben – snabbt, enkelt och med rätt känsla. Med ett fåtal klick omvandlas dina PDF:er till interaktiva publikationer. Med den senaste tekniken får du det bästa en interaktiv publikation kan erbjuda i form av automatiska länkar och videointegration.

Läs mer på www.mediapaper.se

Enkelt för dig

Enkelt för dig

Det går snabbt och lätt att skapa MediaPaper av PDF:er. Du behöver inga förkunskaper och sköter allt via en inloggning direkt på webben.

Enkelt för dina läsare

Enkelt för dina läsare

Dina läsare slipper ladda ner tunga filer och installera programvara. MediaPaper anpassar sig automatiskt till datorer, surfplattor och mobiler.

Nå fler läsare

Nå fler läsare

Öka räckvidden och nå fler läsare genom att dela och distribuera dina publikationer var som helst, när som helst och i vilken kanal som helst.

Stärk ditt varumärke

Stärk ditt varumärke

Varumärkesanpassa med logga och färger enligt din grafiska profil. Branda ytterligare genom att lägga publikationerna på egen domän.

Automatiska länkar

Automatiska länkar

MediaPaper återskapar automatiskt länkarna i din PDF. Detta skapar större kundnytta och ökar möjligheten till interaktion med era läsare.

Video engagerar

Video engagerar

Video är ett kraftfullt sätt att kommunicera på som engagerar och inspirerar. I MediaPaper kan du integrera video från youtube i din publikation.

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår