Mediabank & pressrum

Vi har den kompletta lösningen för att hantera pressreleaser, bilder och digitalt material som ni vill distribuera. MediaBank är en lättanvänd lösning för att lagra, organisera och dela med dig av företagets digitala material. Bilder, logotyper, filmer och andra filer blir tillgängliga och du bestämmer vem som ska ha åtkomst till vad. Tillsammans med vårt pressrum har du en publik plattform för distribution av allt ert digitala material. Antingen använder du vår standardlösning eller levererar vi en skräddarsydd publik sajt i ert egna manér.

Läs mer om Mediabank och digital bildbank

Enkelhet

Enkelhet

MediaBank är enkelt att använda och kräver inga särskilda förkunskaper eller programvaror. Filerna blir sökbara, lätta att hitta och snabba att ladda ner

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Företagets digitala material finns alltid tillgängligt för den som behöver det – oavsett tid på dygnet och var personen än befinner sig.

Ordning och reda

Ordning och reda

Allt digitalt material samlas på ett ställe. Du skapar en god överblick med mappar och undermappar, kan lösenordsskydda innehåll och se statistik på nedladdningar.

Tidseffektivt

Tidseffektivt

Du slipper att leta efter och skicka tunga filer. Du sparar hårddiskutrymme och behöver inte göra backuper. Helt enkelt, du har mycket tid och pengar att spara.

Pressrum

Pressrum

Med vårt pressrum hanterar och distribuerar ni era pressreleaser och gör det möjligt för exempelvis journalister att ladda ner dessa tillsammans med tillhörande bilder.

Skräddarsytt

Skräddarsytt

Vi kan skräddarsy ert pressrum och mediabank efter era önskemål på grafiskt utseende och funktionalitet. Dessutom kan detta hanteras på egen domän eller subdomän till er hemsida. 

Kundreferenser

Disney Läs om projektet

Disney

BAKGRUND

Disney behöver ingen större bakgrundspresentation, de flesta känner till Walt Disney som föddes 1901 och de stor framgångar som han och företaget skapat genom åren. The Walt Disney Company, Disney, är en amerikansk företagskoncern inom nöjesbranschen, grundat av bröderna Walt och Roy Disney den 16 oktober 1923.

UPPDRAG

Vår MediaBankslösning är Disneys kanal i norden ut mot biografer, återförsäljare, journalister med flera. Här kan man logga in och hämta ner högupplöst material, filminformation, trailers, omslag med mera. Höga krav på tillgänglighet och överföringshastigheter präglar lösningen som vi skapat och tillhandahåller. Lösningen kan hanteras och uppdateras på ett enkelt och smidigt sätt av företaget själva.

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår