Vi skräddarsyr din nyhetsportal

Med vår kraftfulla och flexibla webbplattform WebbEdit skräddarsyr vi din nyhetssajt så att den passar din verksamhet. Med dina önskemål och behov kring design och funktionalitet lägger vi till vårt stora engagemang och tekniska kunnande. Tillsammans skapar vi en modern och framgångsrik nyhetsportal som sticker ut i mängden. Systemet har utvecklats och trimmats över tid och klarar idag stora artikelvolymer och besöksmängder. WebbPartner levererar tjänster av hög kvalité med fokus på kundnytta, långsiktiga kundrelationer och service utöver det vanliga.

Till förlag har vi även ett komplett system för att hantera, sälja och distribuera sina tidningar digitalt. Klicka här för mer info.

Artiklar

Hjärtat i verksamheten. Här hanterar du enkelt och smidigt dina artiklar - helt skräddarsytt utefter dina önskemål.

Kategorier

Här skapar du nyhetsportalens huvud- och underkategorier dit artiklarna placeras in beroende på dess innehåll.

Taggar

Genom att tagga artiklar tillåts läsarna att kunna ta del av relaterat innehåll. Taggarna är klickbara och möjliggör microlistningar.

Kommentarer

Granska och godkänn kommentarer innan de publiceras på sidan. Svara på specifika kommentarer direkt via admin.

Läsarfrågor

Skapa frågor på sajt- och artikelnivå och låt dina läsare tycka till. Utfallet redovisas direkt vid omröstning.

Annonser

Kombinera interna annonser med Google Ad Sense. Skräddarsydd placering och uppföljning via Google Analytics.

Kalender

Lyft fram kommande evenemang och aktiviter i en kalender - snyggt integrerat i artikelflödet.

Lunchguide

En specialvariant på kalender inriktat på vad närliggande restauranger har att erbjuda till lunch vecka för vecka.

Blogg

Vad vore en nyhetsportal utan en eller flera bloggare. Smidig uppsättning med möjlighet att bjuda in gästbloggare.

Platsannonser

Tillåt företag hitta nya medarbetare genom att lägga upp en jobbannons med tillhörande landningssida.

Användarhantering

Här hanterar du portalens alla användare och tilldelar åtkomst till sidans alla funktioner och avdelningar. 

Drift & Support

Portalen driftas tryggt och säkert på vårt webbhotell vilket innebär att vi har full kontroll över hela kedjan.

Kundreferenser

Dagens Vimmerby Läs om projektet

Dagens Vimmerby

BAKGRUND

Dagens Vimmerby är en ny modern tidning som enbart finns på Internet. Finansiering sker via annonsering på sajten i olika typer och former av annonser. Utmaning som ny nätbaserad tidning är att skapa kontinuitet i verksamheten och verka långsiktigt, detta är något som Dagens Vimmerby lyckats bra med då man snart går in på sitt tredje år. Dessutom har man nu också kört igång en andra sajt, Dagens Hultsfred som bygger på samma koncept.

UPPDRAG

Att skapa en digital plattform som dels är ett arbetsredskap för journalister och annonspublicering, samtidigt som det inbjuder till attraktiv läsning var en riktig utmaning. Vår utvecklade plattform hanteras nu på fältet med enkelhet av journalisterna. Vår täta dialog med Dagens Vimmerby inbjuder till mycket nya och intressanta idéer som gör det möjligt för oss båda att prova på marknaden. 

Däckdebatt Läs om projektet

Däckdebatt

BAKGRUND

Vi fick i uppdrag att skapa en webbtidning som ger samma möjligheter som en fysisk tidning men i digital tappning. Ett krav var möjlighet till annonsvisning på olika ställen av sajten. Och att man även skulle kunna jobba med nyhetsbrev för att publicera utvalda artiklar.

UPPDRAG

Då vår kunskap om just tidningar på webben med annonser är stor tack vare vårt arbete med https://www.dagensvimmerby.se så var detta en utmaning som passade oss bra. Våra system kan hantera både egna annonser och annonser som scriptas in från exempelvis Google. Med vår integration via mailchimp gavs också möjlighet att arbeta med elektroniska nyhetsbrev på ett enkelt och smidigt sätt.

Hemmabiotidningen Läs om projektet

Hemmabiotidningen

BAKGRUND

Hemmabiotidningen som kom ut med sitt första nummer redan 1995 är en tidning där man både kan läsa om olika tester och recensioner som hör allt med hemmabio till. Initialt kom tidningen ut i pappersform men har även på senare år blivit digital och finns nu både som papperstidning och i en digital upplaga.

UPPDRAG

WebbPartners uppdrag var att nyttja alla de digitala lösningar som finns till hands när det gäller att ta en papperstidning till nätet. Vi har bland annat skapat en lösning för digitala köp och prenumerationshantering, man kan också köpa tester för olika produkter. Som betallösning har vi använt oss av Swish för handel, något som lämpar sig ypperligt för så kallade microköp. WebbPartner har som mål att skapa en modern och tidsenlig lösning som kan användas av lite mindre förslag. Fördelen med att jobba digitalt även med ”gamla nummer” är att man får en bra synlighet på Google och kan bli hittad av presumtiva kunder.

I en värld med stort digitalt utbud är en seriös aktör som funnits med i många år en garant för kvalité och trygghet.

Resmål Sverige Läs om projektet
Hifi & Musik Läs om projektet

Hifi & Musik

BAKGRUND

Hifi & Musik är en månadstidning med anor! Den startades redan hösten 1970, då med namnet Stereo Hi-Fi och vi firade med andra ord 40-årsjubileum 2010. Inriktningen har varierat en del genom alla dessa år, men kärnan har alltid bestått av just hifi och musik. Vi ger ut 10 utgåvor per år av tidningen, varav två är dubbelnummer. 1994 startade vi systertidningen HemmaBio som behandlar bild, multikanalsljud och film.

UPPDRAG

WebbPartners uppdrag var att nyttja alla de digitala lösningar som finns till hands när det gäller att ta en papperstidning till nätet. Vi har bland annat skapat en lösning för digitala köp och prenumerationshantering, man kan också köpa tester för olika produkter. Som betallösning har vi använt oss av Swish för handel, något som lämpar sig ypperligt för så kallade microköp. WebbPartner har som mål att skapa en modern och tidsenlig lösning som kan användas av lite mindre förslag. Fördelen med att jobba digitalt även med ”gamla nummer” är att man får en bra synlighet på Google och kan bli hittad av presumtiva kunder.

Vapentidningen Läs om projektet

Vapentidningen

BAKGRUND

Vapentidningen är till för dem som älskar jakt och skytte. Med medarbetare som vurmar för samma intresse har Vapentidningen varit en populär tidskrift i många år. Vapentidningen gör grundliga tester av vapen, optik och ammunition och allt annat som har med jakt och skytte att göra.

UPPDRAG

Vårt uppdrag var att utveckla hemsidan och tidningen digitalt. Till mångas glädje kan man nu både köpa och läsa gamla nummer direkt på hemsidan. Förutom att prenumerera digitalt kan man också köpa olika tester, något som kan vara till stor fördel om man antingen skall köpa nytt eller begagnat.

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@webbpartner.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår