2023-09-05

Integrationer mot affärssystem

Att integrera mot affärssystem på ett bra sätt kräver inte bara hög teknisk kompetens utan även en insikt om hur den grundläggande tekniken fungerar.

Att koppla samman sitt affärssystem med sin hemsida eller en webbtjänst/webbaplikation kan skapa nya möjligheter för din verksamhet. Många tänker i banor kring att endast koppla affärsssyetemet till en e-handel. Detta är bara en i raden av möjligheter det finns för dig att använda ert affärssystem på ett smartare sätt. Nedan kommer några konkreta tips:

  • Koppla ihop ditt affärssystem med ett PIM-system
  • Ge kunder möjlighet att exemeplvis ta del av sina prislistor
  • Visa ordrar och beställningar internt, exempelvis för leverans och logistik
  • Skapa automatiska inläsningar i affärssystemet från andra källor
  • Låt personal kunna ta del av, eller tillföra information på ett enkelt sätt utan att logga in i affärssystemet.
  • E-handel och där med koppling till Klarna, Swish och andra betallösningar 

Möjligheterna är enorma och det är bara fantasin som begränsar. På WebbPartner får vi ofta in förfrågningar på både olika idéer men också frågor om vilka möjligeter som finns. Vi tar då ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans hittar en bra lösning på kundens önskemål. 

Då vi har mycket duktiga tekniker och utvecklare har vi möjlighet att sammankoppla och jobba mot de flesta system. För att nämna några vi jobbar mer intensivt med och gör integrationer mot: Visma .Net, Fortnox, Visma Administration

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår