Digital skyltning / Digital signage

Digital skyltning eller Digital Signage är en form av kommunikationskanal som används för informations- spridning, marknadsföring och underhållning. Intresset för digitala skyltar växer i popularitet och kan användas i princip alla branscher så som offentlig miljö, butiker, kontor, restauranger, fastigheter, mäklarfirmor, mässor, entreér, arenor, köpcentrum m.m.

På WebbPartner har vi nu möjlighet att erbjuda dig som kund ett antal olika lösningar inom Digital Signage med möjlighet att koppla ihop med exempelvis data från er hemsida (WebbEdit) eller andra interna system.

För dig som har en hemsida i WebbEdit kan vi alltså skapa olika mallar som gör det möjligt för er att presentera olika budskap. Som exempel kan nämnas bilhandlare som kan exponera begagnade och nya bilar på ett smakfullt sätt. Allt med automatisk uppdatering från hemsidan. Använder du vår touchscreen-lösning så kan du även låta besökare klicka sig fram på skärmen. Andra exempel kan vara att presentera lunchmenyer, eventinformation, intern företagspresentation med mera.

Vi har både lösningarna och idéerna för att du skall kunna komma igång på ett bra och smidigt sätt.

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

CARL-ANTON JOHANSSON
Telefon: 070 563 12 04
carl.anton@webbpartner.se

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår