2023-09-06

Problem med hemsida i Wordpress

Är du trött på icke fungerande hemsida i Wordpress? Då har du kommit rätt, vi hjälper företag som har skapat en sida i Wordpress och som nu inte fungerar.

Då vi jobbat med hemsidor i drygt 20 år vet vi mycket om företagens utmaningar när det gäller att ha en väl fungerande hemsida. Ett av de vanligaste problemen vi stöter på är företag som anlitat någon på "jobbet", "en nära vän" eller en enmansbyrå för att göra sin hemsida. Att slänga ihop en enkel hemsida är idag väldigt enkelt med de olika Wordpressmallar som finns, att ta ansvar för underhållet av plugins, uppdateringar av Wordpress, SEO etc. är en helt annan sak.

WebbPartner är en byrå med mycket lång erfarenhet och med en mängd nöjda kunder. Vi tar ansvar för drift- underhåll och support, våra webblösningar bygger på Microsoft SQL och .NET så vill du ha en pålitlig partner som tar ansvar är vi ett bra alternativ.

Det du som förtegare bör fråga dig när du väljer leverantör av hemsida är bland annat:

  • Finns det en långsiktighet hos leverantören?
  • Bygger de eget eller använder dom "färdiga" plugin?
  • I de fall man använder sig av olika plugin, hur säkerställer du som kund att inte informationen, exempelvis från formulär på hemsidan inte hamnar i fel händer?
  • Hur säkerställer du som kund att uppdateringar görs kontinuerligt och på rätt sätt? 

Redo att ta nästa steg på webben? Låt oss göra det tillsammans.

+ =  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår